Prijava

Politika zasebnosti

Ta pravilnik o zasebnosti razkriva prakse zasebnosti za rastlinice.si. Politika zasebnosti velja izključno za podatke, ki jih zbira spletno mesto rastlinice.si. Vsebuje naslednje informacije:

  1. Katere osebno prepoznavne podatke zbiramo od vas prek spletnega mesta, kako jih uporabljamo in s kom jih lahko delimo.
  2. Katere izbire so vam na voljo glede uporabe vaših podatkov.
  3. Vzpostavljeni varnostni postopki za zaščito pred zlorabo vaših podatkov.
  4. Kako lahko popravite morebitne netočnosti informacij.

Zbiranje, uporaba in izmenjava informacij

Mi smo edini lastniki informacij, zbranih na tej spletni strani, razen v spodaj razkritih primerih, v katerih lahko te podatke delimo, kot je opisano. Nikoli ne bomo nikomur prodali ali dali v najem teh podatkov.

Če se odločite za deljenje vaših kontaktnih podatkov, bodo ti vidni tudi drugim članom spletnega mesta na vseh seznamih, ki jih ustvarite. Kontaktne podatke lahko kadar koli izbrišete, vendar ne moremo jamčiti, kako bodo vaše podatke hranili ali uporabljali drugi člani.

Če nas ne prosite, vas bomo v prihodnosti morda kontaktirali po e-pošti in vas obvestili o prihajajočih projektih, dogodkih, novicah ali spremembah te politike zasebnosti.

Vaš dostop do informacij in nadzor nad njimi
Kadar koli lahko onemogočite kakršne koli prihodnje stike z nami. Kadar koli lahko storite naslednje, če nas kontaktirate prek e-poštnega naslova ali kontaktnega obrazca na naši spletni strani:

  • Oglejte si, katere podatke imamo o vas, če sploh.
  • Spremenite / popravite vse podatke, ki jih imamo o vas.
  • Izbrišite vse podatke, ki jih imamo o vas.
  • Izrazite kakršno koli zaskrbljenost glede naše uporabe vaših podatkov.

Varnost
Izvajamo previdnostne ukrepe za zaščito vaših podatkov. Nikoli vas ne bomo prosili za občutljive finančne podatke. Če kdo kdaj stopi v stik z vami in trdi, da je povezan z nami, vendar vas prosi za podatke, kot je številka kreditne kartice ali številka vaše socialne varnosti, se NE odzivajte. Prosimo, da nam takoj prijavite kakršno koli dejavnost.

Občasno izvajamo zbiranje sredstev ali prosimo za donacije. V takih primerih bo naše spletno mesto vse ustrezne informacije in povezava do druge platforme, kjer bodo potekale vse finančne transakcije. Menimo, da so takšne namenske platforme veliko bolje opremljene za zaščito občutljivih podatkov o transakcijah. Rastlinice.si ne bo dobil in na noben način ne bo imel dostopa do podatkov o kreditni kartici ali jih shraniti.

Registracija
Za uporabo te spletne strani mora uporabnik najprej izpolniti obrazec za registracijo. Med registracijo mora uporabnik navesti uporabniško ime in elektronski naslov. Te informacije se uporabljajo za stik z vami glede izdelkov / storitev na naši spletni strani, za katere ste izrazili zanimanje. Elektronski naslov ne bo javno objavljen, razen če boste to omogočili sami v svojem profilu.

Piškotki
Na tej strani uporabljamo “piškotke”. Piškotek je del podatkov, shranjen na trdem disku obiskovalca spletnega mesta, ki nam pomaga izboljšati njihov dostop do našega spletnega mesta in prepoznati ponavljajoče se obiskovalce našega spletnega mesta. Na primer, ko za identifikacijo uporabljamo piškotek, vam gesla ne bi bilo treba prijaviti več kot enkrat, s čimer prihranite čas, ko ste na naši spletni strani. Piškotki nam lahko tudi omogočajo sledenje in razumevanje interesov naših uporabnikov za izboljšanje izkušenj na naši spletni strani.

Nekateri naši poslovni partnerji lahko na naši spletni strani uporabljajo piškotke (na primer oglaševalci). Vendar nimamo dostopa do teh piškotkov ali nadzora nad njimi.

Skupna raba
Združene demografske podatke delimo s svojimi partnerji in oglaševalci. To ni povezano z osebnimi podatki, ki bi lahko identificirali katero koli posamezno osebo.

Povezave
To spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Upoštevajte, da nismo odgovorni za vsebino ali prakse zasebnosti takih drugih spletnih mest. Uporabnike spodbujamo, naj se zavedajo, ko zapustijo naše spletno mesto, in preberejo izjave o zasebnosti katerega koli drugega spletnega mesta, ki zbira osebne podatke.

Posodobitve
Naša politika zasebnosti se lahko občasno spremeni, z obvestilom ali brez njega. Vse posodobitve bodo objavljene na tej strani.

Če imate kakršna koli vprašanja ali menite, da ne spoštujemo te politike zasebnosti, nas takoj kontaktirajte preko naše kontaktne strani.