Prijava

Vaš vodnik po rastlinicah

Vse kar morate vedeti za uporabo menjalnice

Vaš vodnik po rastlinicah

Vse kar morate vedeti za uporabo menjalnice

Do menjave v treh preprostih korakih

Dodaj svojo rastlinico

Prvi pomemben korak je dodajanje rastline, ki jo želiš zamenjati ali podariti. Za to se je najprej potrebno prijaviti ali registrirati. S klikom na gumb "Dodaj rastlinico" se odpre obrazec, v katerga vpišeš osnovne podatke o rastlinici, kot so ime, opis in željeno mesto menjave. Nato jo lahko deliš s svetom in oglas se pojavi v menjalnici. Podrobnejše informacije s slikami in uporabne nasvete za menjavo si lahko ogledaš spodaj.

Poišči rastlinico svojih sanj

Če v sebi čutiš klic, da si želiš v svoj dom sprejeti novo sostanovalko, je zavihek "Menjalnica" ustvarjen zate. V menjalnici lahko iščeš rastlinice glede na lokacijo in vrsto oglasa (podarim, menjam).

Dogovori se za menjavo

Če želiš posvojiti novo rastlinico, se lahko dogovoriš za prevzem ali menjavo. Kontakt osebe pri kateri rastlinica biva lahko vidijo samo prijavljeni uporabniki. Na strani rastlinice.si smo dodali tudi možnost pošiljanja privatnih sporočil. Pomembno je, da poskrbiš za udobje in varnost rastlinic med potovanjem do novega doma, saj je to za njih lahko zelo stresno.

Nasveti za izboljšanje oglasov

01.

Poleg slovenskega, uporabi tudi latinsko ime.

02.

Kvalitetne slike rastlin povejo več kot tisoč besed.

03.

Pri izbiri načina komunikacije imaš proste roke.

Za menjavo se lahko dogovoriš po svoje, zato se odloči za način komunikacije, ki ti je najljubši. Na strani rastlinice.si smo omogočili tudi pošiljanje privatnih sporočil.

04.

Izberi lokacijo za menjavo, kjer se počutiš varno.

05.

Boljši opis, manj dodatnih vprašanj.

rastlinice izmenjevanje

Varnost jemljemo resno.

Želimo, da se vsi uporabniki naše platforme počutijo varno. Pri deljenju svojih osebnih, kontaktnih podatkov in lokacije imate popoln nadzor. Spodbujamo, da menjavo opravite na mestih, kjer se počutite varno. V primeru, da opazite neprimerno objavo ali osebno sporočilo, nas takoj obvestite na info@rastlinice.si, ali pa na socialnih omrežjih.

Ste še vedno v dvomih ?

Spodaj so podrobna navodila

 

Za dodajanje svoje rastlinice v menjalnico se morate najprej registrirati oz. prijaviti. Po uspešni prijavi se v zgornjem desnem kotu prikaže gumb Dodaj rastlinico.

 

 

Po kliku na gumb Dodaj rastlinico, se odpre forma, v kateri izpolnete osnovne podatke o rastlinici in poveste, kaj želite dobiti v zameno. V galeriji morate priložiti vsaj eno sliko rastline, da si bomo ostali uporabniki lažje predstavljali o čem govorite. Določiti morate tudi lokacijo, kjer želite menjati. Izberite kraj, kjer se počutite varno. Preden rastlinico dokončno dodate imate možnost predogleda objave.

 

 

Ko ste zadovoljni s svojo objavo in jo dokončno potrdite, se rastlinica pojavi v menjalnici. Svoje dodane rastlinice lahko pregledujete v svojem profilu, v zavihku moje rastlinice.Če želite svojo objavo popraviti ali dopolniti,to naredite s klikom na gumb Uredi.

 

 

Navodila bomo objavili kmalu.

Navodila bomo objavili kmalu.