Prijava

Novice

Kako se znajti na rastlinice.si

Kako se znajti na rastlinice.si

  1. Dodaj rastlino s katero prebivaš in jo želiš zamenjati / podariti ali pa v menjalnici pod zavihkom rastlinice poglej tiste, ki iščejo svoj novi dom. Vsaka rastlina ima dodano lokacijo, ki nam omogoči filtriranje zadetkov v naši bližini (npr. radij 50 km). V primeru da ne želiš deliti svoje lokacije lahko dodaš samo mesto (Ljubljana, Maribor, Koper) ali pa določeno lokacijo, kot na primer park Tivoli ali Prešernov trg.

2. Dogovori se za menjavo preko enega izmed kontaktov, ki so na voljo. Ostalim uporabnikom lahko pošlješ ponudbo za menjavo oziroma osebno sporočilo in se za menjavo dogovoriš na rastlinice.si, ali pa jih kontaktiraš po telefonu, e-mailu ali na socialnih omrežjih, v primeru da so jih navedli.

3. Prevzemi rastlinico na varni lokaciji. Pomembno je, da so rastlinice zavarovane pred poškodbami med potovanjem in da jim je udobno. Prav tako pričakujemo, da se vsi ljubitelji rastlin med sabo spoštujemo in upoštevamo bonton.

Veseli smo, da ste del zgodbe, ki jo skupaj pišemo in verjamem, da si vsi želimo, da bodo rastlinice obkrožene s pozitivno energijo in bodo imele optimalne pogoje za rast.

Lepo vas pozdravlja ekipa Rastlinic

Bršljan

Bršljan

Poglejte vse objave osebe Bršljan

Študent in ljubitelj rastlin.

Podobne novice

Dodaj odgovor